Asfalt

Andelsforeningen

Vi har boet i andelsforening i snart 10 år og i alle de år vi har boet her, har der altid været problemer med parkeringspladser. Både fordi der ikke er pladser nok i sig selv, men også fordi der ikke er nogen afstribninger, så bilerne er ikke altid parkeret, så pladserne bliver fuldt udnyttet. Dette problem er kun blevet værre med årene, da flere og flere vælger at have to biler og dermed er der en flere biler som mangler en parkeringsplads.

 

Forslag om parkeringsplads

Vi havde nævnt problemet om for lidt parkeringsplads til de andre beboere i andelsforeningen inden den årlige generalforsamling. Og til generalforsamlingen foreslog vi, at udnytte de grønne græsarealer ved at opføre en parkeringsplads. Der var alligevel aldrig nogen som brugte det og vi har i alt tre store grønne græsarealer. Der var et stort flertal for, at vi skulle udnytte dette og en mindre tal der var imod. Vi havde godt regnet med, at alle ikke var enige om denne idé, men så må man tage kampen op. Vi endte med at stemme om det og flertallet var på vores side.

 

Asfaltfirma

Andelsforeningen tog efterfølgende kontakt til et asfaltfirma, som varetog opgaver med parkeringsplads og afstribning. Vi blev lovet i foreningen at inden året var omme, ville vi have en ny asfalteret parkerings, med privat parkering kun for beboerne i ejendommen. Derudover fik vi tildelt en parkeringsplads pr. lejlighed, med et nummer så man ikke var i tvivl om hvem den pågældende parkeringsplads tilhørte. Dette var en fantastisk nyhed for os med biler, så vi fremover ikke behøvede at parkere bilen på andre sideveje, når vi for eksempel kommer sent hjem fra arbejde.

Vi har taget fat i LT-Asfalt.dk der har lagt ny Asfalt og til en fornuftig pris.