Derfor skal du sikre din bolig med en Yale Doorman

Vi har alle sammen et låsesystem installeret i vores bolig, men det store spørgsmål er, hvorvidt det faktisk er noget værd, om det er forældet eller ikke er sikkert nok. Alle de bekymringer kan du slippe af med, hvis du har et Yale Doorman låsesystem på alle dine yderdøre. 

Et Yale Doorman låsesystem har mange tekniske funktioner, som er med til at øge sikkerhedsniveauet. Det fungerer som en elektronisk nøgle, så du ikke længere har brug for den gamle metalnøgle. I stedet kan du med din Yale Doorman åbne eller låse din yderdør med en:

  • En nøglebrik
  • En fjernbetjening
  • En kode. 

Samtidig har du mulighed for at hente en app fra Verisure, så du hele tiden kan aktivere eller deaktivere nøglebrikken eller fjernbetjeningen. Vælger du at bruge koderne i stedet til din Yale Doorman, er appen også uundværlig. Du har nemlig mulighed for at slette og oprette koder til låsesystemet, samt at åbne og låse døren fra appen, uanset hvor langt væk du befinder dig. 

Det gør det langt nemmere for dig med en Yale Doorman, hvis du eksempelvis har bestilt en håndværker, fordi du ikke længere behøver at gemme nøglen under måtten eller få lavet en ekstra. 

Mange fordele ved en Yale Doorman

Du finder hurtigt ud af, hvor nemt det er med en Yale Doorman, fordi du ikke skal huske din nøgle, og glemmer du at låse døren, vil den efter et givent tidspunkt automatisk låse. Samtidig har du også hele tiden mulighed for at have overblik i appen, hvis flere personer har adgang til en af de forskellige låsefunktioner. Afstand er ingen hindring, for gennem appen har du altid fuld adgang til din Yale Doorman, uanset hvor i verden du er. 

Udover at være praktisk, er din Yale Doorman også en elektronisk vagthund. Den har en indbygget alarm, der hurtigt aktiveres, hvis nogen prøver at bryde ind i din bolig. Derfor skaber din den ekstra tryghed for dig, fordi du ved, at hele din bolig er sikret med et effektivt låsesystem, der er nemt at bruge.  

Derudover er din Yale Doorman også designet med en voice guide, så du hurtigt lærer, hvordan du skal bruge låsesystemet – den er selvfølgelig på dansk. Du vil blive budt velkommen til en ny og nemmere hverdag med udgangspunkt i det nye Yale Doorman låsesystem. Du får også en vejledning til, hvad du skal gøre, i tilfælde af at din nøglebrik, kode eller fjernbetjening går tabt. 

Få styr på, hvilken Yale Doorman du skal vælge

Der findes to overordnede typer af låsesystemet: 1) Yale Doorman SPL og 2) Yale Doorman MPL. Forskellen på de to er, at den første er en kort lås med et højt sikkerhedsniveau, hvor den anden er en trepunktslås med højeste sikkerhedsniveau. Dog er det altafgørende, at der bliver målt helt korrekt til din Yale Doorman MPL, hvorfor vi anbefaler at tage en fagmand med på råd. 

Samtidig findes der også andre lettere udgaver af den fleksible lås til eksempelvis lejligheder. Hos KBH Låse er vi klar til at vejlede dig, hvis du har brug for at finde hoved og hale i, hvilken Yale Doorman der passer bedst til dit behov. 

Få hjælp og vejledning til din Yale Doorman

Hos Kbh Låse står vi altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for råd, uanset om det er vejledning om, hvilken Yale Doorman der matcher dit husbehov,  eller om du har brug for montering af et låsesystem. 

Vi er din professionelle låsesmed, der med udgangspunkt i dine behov, løser diverse opgaver, som eksempelvis:

  • Låsemontering
  • Boligsikring
  • Låsereparation
  • Nøglekopiering
  • Oplukning og omkodning.

Kontakt os i dag, så vi kan finde en løsning på din udfordring.