Låsesmed Amager

Låsesmed

 

Fredag eftermiddag

Det var endelig blevet fredag og klokken var 14.00. Der var kun en time til jeg havde fri og skulle hente min søn i børnehaven. Jeg havde ikke set ham i tre dage, da han havde været hos sin far. Hans far og jeg gik desværre fra hinanden for tre år siden, da vi ikke kunne få forholdet til at fungere. I dag er vi de bedste venner og vi ønsker begge det bedste for vores søn. Dog er det hårdt ikke at se min søn i flere dage af gangen, så når vi endelig ses, plejer vi at lave en masse og hygge os. Og det var også tilfældet i dag. Jeg havde lovet ham, at vi skulle købe en masse slik i anledningen af at det var fredag. Og så skulle vi have hans yndlingsret pasta carbonara.

 

Knækket nøgle i låsen

Jeg havde endelig fået fri, så jeg skyndte mig ned til min cykel og cyklede over til børnehaven. Min søn blev rigtig glad for at se mig og ville bare hjem, så hurtigt som muligt. Jeg satte ham op i barnesædet på cyklen og så kørte vi ellers hjem. Vi nåede frem til trianglen på Østerbro, hvor vi boede på en sidevej til. Jeg satte cykel i cykelstativet og bar min søn ned fra barnestolen. Jeg havde allerede købt ind dagen før, så vi bare kunne starte den hyggelige weekend med det samme. Jeg drejede nøglen i låsen til vores hoveddøren og idét jeg drejede nøglen, knækkede den. Døren var stadig låst og jeg kunne hverken få spidsen af nøglen ud af låsen eller låse den op.

 

Låsesmed

Jeg ringede straks til min mor, da hun havde en ekstra nøgle. Men det gik hurtigt op for mig, at vi stadig ikke kan låse døren op, før nøglen spidsen er ude. Jeg måtte derfor ringe til en låsesmed, som kunne komme ud til akutte situationer. I og med at vi boede i København var der et hav af låsesmede. Derfor valgte jeg den første og bedste, som kunne komme hurtigt ud. Det tog under en halv time før låsesmeden var på vores adresse og det tog ham ikke lang tid, at få nøgle spidsen ud. Jeg takkede ham mange gange og betalte. Derefter aftalte jeg med min mor, at hun ville komme forbi dagen efter med ekstra nøglen. Vi kunne sagtens låse døren indefra. Så det endte alligevel med at blive en hyggelig dag og weekend med min søn, på trods af udfordringen med nøglen i låsen.

Besøg: låsesmedamager.dk hvis du har brug for en Låsesmed på Amager eller i KBH.