Hjemmeside design

Jensen og Jensen Marketing ApS ser et simpelt hjemmeside design som nøglen til flere kunder i din butik.

Skal du have et nyt hjemmeside design eller måske en helt ny hjemmeside?

Vi har en lang erfaring med langt de fleste typer hjemmeside systemer (CMS) der findes på markedet, så lad os hjælpe dig videre med jagten på en nye og bedre hjemmeside.

En hjemmeside er mere end blot et elektronisk visitkort

Mange virksomheder har igennem tiden fået lavet flotte hjemmeside designs, som skulle gøre det lettere for kunderne at finde dem. Men langt fra de fleste har sørget for at deres hjemmeside er optimeret til at konvertere, det vil sige give kunder.

Hos Jensen & Jensen Marketing ApS sikrer vi at din hjemmeside giver dig flere kunder – for det er jo trods alt det, der oftest er formålet med hjemmesider!

Vi hjælper rigtig mange af vores kunder med at få lavet et nyt logo til deres nye hjemmeside.

Sådan er et hjemmeside forløb hos os

  1. Vi starter med at analysere virksomhedens behov – hvad skal der være på hjemmesiden. Det kan være nyhedsbrevstilmelding, kontaktformularer, produktbeskrivelser, medarbejderpræsentation og meget mere.
  2. Når indholdet er fastlagt, kommer vi kort ind over jeres ønsker til design.
  3. Vi udarbejder en detaljeret beskrivelse af projektet, som I får sendt til godkendelse.
  4. Herefter går vort udviklingsteam igang med at producere jeres hjemmeside – vi søger for at alle funktionaliteter bliver testet af, så I ikke modtager en halvfærdig hjemmeside til test.
  5. I gennemgår hjemmesiden for fejl og mangler og vi sørger for at rette til indtil alt er som det skal være.
  6. Herefter bliver jeres nye hjemmeside lagt online.
  7. I får samtidig undervisning i hvordan I selv kan vedligeholde hjemmesiden samt support i den første tid.

Kort sagt – vi hjælper og guider jer igennem hele forløbet og sikrer at I ikke bliver ladt i stikken med et halvfærdigt produkt eller en løsning som ikke lever op til jeres forventninger.

Hvad koster en ny hjemmeside hos et webbureau?

Prisen på en ny hjemmeside er altid svar at fastsætte, da alle hjemmesider er forskellige, det skulle de ihvertfald gerne være efter vores mening. For der er ikke noget sjovt (eller professionelt!) ved at have en hjemmeside som blot er en kopi af alle de andres. Jeres hjemmeside skal være unik!

Men I skal forvente en pris fra 9.995 kroner ekskl. moms. Dog kan vi tilbyde jer en abonnementløsning, hvor du i stedet betaler et fast månedligt beløb. Kontakt os, for at høre mere om dette.

Bestil et uforpligtende overslag på hjemmeside design

Vi giver jer gerne et uforpligtende prisoverslag på, hvad jeres nye hjemmeside design vil koste. Send os dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at høre nærmere omkring jeres behov!

GRATIS overslag på hjemmeside design

Udfyld kontaktformularen og få et gratis prisoverslag på hvad det vil koste jer.

Dit navn

Din e-mail

Dit telefon nr.

Evt. din besked

 

Leave a Reply