Kurser

Jensen og Jensen Marketing tilbyder at uddanne dig og din virksomhed i online markedsføring. Det sker via vores kursusside, Mediemarketing.dk, hvor du finder et bredt udvalg af online marketing kurser.

Lige nu har vi bl.a. følgende kurser:

  • WordPress kursus for begyndere
  • WordPress kursus for øvede
  • Webshop i WordPress
  • SEO kursus – brug søgemaskineoptimering i hverdagen
  • Google AdWords kursus
  • Konverteringsoptimeringskursus

Hvorfor skal du på kursus?

På et online marketing kursus kommer du hjem med et kæmpe udbytte fra både indholdet, underviseren og ikke mindst de andre kursister. Du møder folk på forskellige niveauer, der alle ønsker det sammen som dig: oplysning, tips og tricks til at blive bedre til online marketing.

Vi har valgt at arrangere en række online marketing kurser, som kan være med til at give din virksomhed masser af inspiration og viden omkring de emner, som vi arbejder med til dagligt.

Ofte er der mange ting, som du og din virksomhed selv kan gøre – og mange af disse vil du få helt ind under huden på et kursus. Her forklarer vi (i et meget forståeligt sprog) hvordan tingene hænger sammen og hvordan du skal bruge dem i din virksomhed.

Vi bruger ikke nogle tekniske ord og begreber uden at vi også forklarer dem! På denne måde sikrer vi at alle kursister får det maksimale udbytte og alle kommer hjem med langt større viden end da de kom.

Sådan kommer du på et online marketing kursus

Gå ind på MedieMarketing.dk og kig vores kursusoversigt igennem. Er du i tvivl om noget, eller mangler der et kursus til dig, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Så får vi en snak om dine muligheder.

Leave a Reply