Logo Design

Et logo er virksomhedens blikfang og skal gøre din virksomhed let genkendelig både på nettet, i bybilledet og i din øvrige markedsføring!

Vi arbejder på dit Logo Design til du er tilfreds.

Hos Jensen & Jensen Marketing hjælper vi dig med at designe det helt rigtige logo. Ud fra dine ønsker håndtegner vi dit logo og sender skitserne til dig til godkendelse. Vi overlader intet til tilfældighederne og har dig, som kunde, med inde i hele processen. Det er vigtigt at dine tanker og idéer kommer frem, så vi kan designe det helt rigtige logo til dig.

Her er et par logo design vi har lavet

TS VVS

TS VVS ønskede et logo, hvor den klassiske “svupper” var en central del af deres logo – den måtte også gerne blive en lille smule personlig. Læs hele casen om TS VVS’s logo her.

FrivilligDanmark

FrivilligDanmark er en NGO organisation, som arbejder på at fremme det frivillige arbejde. De ønskede et logo som symboliserede at der var rum til alle og at frivilligheden bygger på et sammenhold. Læs hele casen om FrivilligDanmark’s logo her.

Hvad koster et logo design?

Hos Jensen & Jensen Marketing arbejder vi seriøst med dit logo, så vi sikrer at du får det bedst mulige resultat. Prisen for et unikt, håndtegnet logo er 5.000 kroner ekskl. moms.

Bestil et logo design her

Udfyld kontaktformularen og lad os høre mere om jeres idéer til et logo.

Dit navn

Din e-mail

Dit telefon nr.

Evt. beskrivelse af det ønskede logo

 

Leave a Reply