Lyoness – hjælp til din markedsføring

Hvad er Lyoness og hvad kan de tilbyde mig?

Lyoness er et stort Shopping Community som har aftaler med en masse forskellige butikker, kæder og webshops hvor medlemmerne af Lyoness kan opnå rabatter. Lyoness har er en østrigsk organisation som har eksisteret i 10 år, dog kun siden december 2012 i Danmark, virksomheden er aktive i 45 lande på verdensplan med mere en 3 millioner aktive medlemmer.

Som Lyoness loyalitetspartner får man en strategisk samarbejdspartner som kan være med til at styrke din markedsføringsprofil igennem det verdensomspændende Shopping Community – Lyoness – og give dine kunder mulighed for at opnå gode rabatter på dine produkter og services.

Udover Lyoness er et Shopping community har de også fokus på social ansvarlighed (CSR), med deres Lyoness Child and Family Foundation støtter de op om børn og deres familier i svært udsatte områder af verden, og hjælper dem til en bedre hverdag og fremtid. Derudover har de også deres Greenfinity Foundation som har fokus på miljø og klimamæssig ansvarlighed, så vi kan bibeholde vores klima i mange generationer endnu. Der går en lille procentdel af hvert køb til begge af disse 2 Foundation, så ikke nok med man spare penge ved hvert køb man gør også noget godt for andre og naturen.

Om kundeklubber i Danmark

Kundeklub systemerne – også kaldet loyalitetsprogrammer –  er velkendte i Danmark og de mest omtalte og kendte er nok Matas (ClubM med mange forskellige samarbejdspartnere), H&M, Coop, Fætter BR osv. Fælles er at de forskellige klubssystemer giver deres kunder rabatter på udvalgt produkter eller at man som medlem optjener point når man handler i butikken, som man så kan handle for i enten klub systemet eller få modregnet på sine køb i butikken.

 

Lyoness loyalitetsprogram i Danmark

Konstruktionen af de forskellige klubsystemer er forskellige, også hos Lyoness adskiller den sig fra de andre loyalitetsprogrammer. Lyoness har i et lille års tid været aktive i Danmark og er ved at etablere mange flere aftaler med danske samarbejdspartner, hvor medlemmerne optjener rabatter og får Cashback på de køb som de foretager hos loyalitetspartnerne. Cashback i Lyoness betyder at kunden får 2 % af sine køb tilbage på sin bankkonto når den pågældende periode bliver afregnet, derudover opnår medlemmerne en loyalitetsbonus, som kan beskrives lidt ála BR’s klistermærke ordning, man opsparer et antal klistermærker hver gang man handler og når man har nok får man det udbetalt på den ene eller anden måde.

Lyoness er et gratis loyalitetsprogram med tilknyttet medlemskort

Lyoness er gratis for alle medlemmer, du modtager et gratis medlemskort og du modtager Cashback + loyalitetsfordele i form af loyalitetsbonus som bliver indsat på din personlige Lyoness konto. Denne  loyalitets bonus kan bedst sammenlignes med klistermærker som du sætter ind i din lille Lyoness-klistermærkebog, lidt lige som i supermarked, legetøjsbutikker osv. når du har X antal klistermærker i din Lyoness-klistermærkebog så for du en bonus overført til din bankkonto.

 

Få mest ud af Lyoness og Jensen og Jensen Marketing i fællesskab

Hvordan får man mest ud af sit medlemskab i Lyoness? Har du brug for rådgivning eller sparing til at få mest ud af Lyoness så er vi altid behjælpelige hos Jensen og Jensen Marketing, vi har stor erfaring med både Lyoness og markedsføring i det hele taget. Vi har hos Jensen og Jensen Marketing en aftale med Lyoness om at vi giver 2% cashback, hvilket kunden får udbetalt til sin bank-konto og 6% i loyalitetsfordel, de 6% kan medlemmet se når vedkommende er logget ind på sin Lyoness profil.

Langt de fleste laver en aftale med os hvor der bliver betalt et fast månedlig beløb, men det kan også være du kun har brug for et logo design og selv vil styre dine Lyoness kampanger selv. Vi kan også være behjælpelige med hjemmeside design, eller hvis du vil køre en målrettet kampagne med nogle produkter du gerne vil sælge mere af så er Google AdWords en rigtig god idé.

Firmaet har deres helt egen tv kanal

Hvis du ønsker at følge med i hvad Lyoness har løbende af nyheder, så kan du følge organisationen på lyoness.tv på siden sendes der live hver tirsdag om aktuelle emner. Derudover har Lyoness også aktiver i både inLife The Lifestyle Magazine og ZOOM The Business Magazine, og samtidig har de på deres lyoness.tv udsendelser fx i forbindelse med CFF og Lyoness Open – se filmen om hvordan Lyoness CFF hjælper udsatte børn i Köln her.

 

Lyoness Open

Lyoness Open er en del af European Golf Tour 2013 og i turneringen deltager en stor del af de bedste spillere indenfor golfens verden. I turneringen har danskere som Thorbjørn Olesen været deltager da han i 2012 var tæt på at vinde turneringen. I 2013 var Thomas Bjørn med i turneringen og endte på en samlet 2 plads da konkurrencen nåede til vejsende. Lyoness Open forventes fortsat at være en aktiv del af Lyoness organisationen og spilles igen i 2014 og dette år kunne godt gå hen og blive et godt år for de danske golfspillere.

6 Replies to “Lyoness – hjælp til din markedsføring”

  1. Pingback: Lyoness i danmark er i vækst | Den danske kvalitets pris
  2. Pingback: bramsander » Typiske fordele ved Lyoness

Leave a Reply