Det med småt

Det med småt

Vi opfører os altid ordentligt og forventer det samme af dig.

Vi kommer godt ud af det med langt, langt de fleste af vores kunder og så helst, at eventuelle kontroverser kunne løses stille og roligt over en kop kaffe. Det holder desværre bare ikke i praksis, så vi har været nødsaget til at få lavet et sæt generelle betingelser. Dem kan du se nedenfor.

Betal til tiden, tak!

Vi er søde og rare og omgængelige, men der er én ting, vi ikke går på kompromis med: Vi vil have vores penge for det arbejde, vi udfører. Har du problemer med at betale til tiden, finder vi som regel en løsning i al fredsommelighed – vi er som nævnt til at tale med. Men hvis du af den ene eller den anden grund bare ikke betaler, selv efter en høflig påmindelse og et par rykkere, sender vi sagen til inkasso. Og vi virker måske lidt kolde og hårde nu, men vi forsikrer dig om, at vores inkasso-advokater er endnu koldere og endnu hårdere.

Så betal til tiden eller giv os et ring, hvis der af en eller anden grund skulle være problemer – så kan både du og vi fokusere fuldt ud på det vigtigste – nemlig at skaffe dig flere kunder.

Betingelserne …

Læs vores særdeles spændende vilkår her. eller mere om online markedsføring.

Leave a Reply